KAJO FINNAJMBOREE 15. – 23.7.2022

Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kansallinen partioleiri, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki Suomen partiolaiset sekä myös kansainväliset vieraat ja ei vielä-partiolaiset! Kajolle kerääntyy siis yhteen tuhansittain partiolaisia ympäri Suomen. Finnjamboree-leirejä järjestetään 6. vuoden välein ja Kajon edeltäjälle, Roihulle, osallistui yli 17 000 henkilöä! Ensi kesänä on siis mahdollisuus olla mukana unohtumatonta partioelämystä ja luoda muistoja loppuelämäksi!

Kajo järjestetään Evon leirialueella, lähellä Hämeenlinnaa. Partiolaiset majoittuvat yhdessä lippukuntansa kanssa leirilippukunnissa. Vesilahden Valkohännät, Valkeakosken Korvenkävijät, Urjan Varstat ja Sääksmäen Nuotiopojat muodostavat yhteisen leirilippukunnan jonka nimenä on ”Lumina”. Leirilippukunnan koko tulee olemaan arviolta noin 100-120 henkilöä.

Kajon varsinainen kohderyhmä ovat tarpojat ja sitä vanhemmat partiolaiset. Tämä tarkoittaa, että Vesilahdesta leirille voivat osallistua vuonna 2010 syntyneet ja tätä vanhemmat. Leirille lähdetään perjantaina 15.7. ja kotiin palataan lauantaina 23.7. Viikkoon mahtuu niin ohjelmalaaksoja, kahviloita, uusia kavereita kuin massiiviset avajaiset sekä päättäjäiset, joissa koko leiri kokoontuu yhteen nauttimaan kesäillasta.

VeVa järjestää ja maksaa yhteiskuljetuksen leirin alkaessa leirille perjantaina 17.7. sekä leirin päättyessä leiriltä takaisin lauantaina 23.7. Voit osallistua myös osaksi leiriä ns. päiväleiriläisenä jolloin huoltaja vastaa kuljetuksista sekä leirille että sieltä kotiin. Kajolle ilmoittaudutaan Kuksassa 1.12.2021-2.2.2022 välisenä aikana. Jokainen osallistuja ilmoittautuu leirille itse/huoltaja ilmoittaa kuksan kautta. Leirin osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä! Leiri maksaa 250 euroa kokoaikaisilta osallistujilta (12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat). Leirimaksu kattaa mm. ohjelman, ruuan, infrastruktuurin kuten suihkut, saunat ja huussit sekä leirisairaalan, ensiavun ja palokunnan. Leirimaksuun voi hakea stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä taloudellisin ja sosiaalisin perustein joko koko leirimaksuun tai vain osaan. Lisäksi Vesilahden Valkohännät tukevat Kajolle lähtijöitä seuraavasti:
1)Kokoaikaiset leiriläiset tarpojat-aikuiset 70€/hlö
tai
2)Kokoaikaiset leirilippukunnan pestissä toimivat vaeltajat ja aikuiset 125€/hlö

tai

3)Päiväleirimaksu on 35€/vrk/hlö (3v-aikuiset), josta Vevan tuki jäsenille on 10€/vrk

tai

4) Kokoaikaiset leiriläiset 4-12 vuotiaat (huoltaja mukana leirillä) 165€, josta Vevan tuki 45€

0-3 vuotiailta (huoltaja mukana) leirimaksu on 0€ Samoin rakennus- ja purkuleirin maksut ovat 0€. Kun olet ilmoittautunut leirille ja maksanut osallistumismaksun kokonaisuudessaan, voit hakea kuittia vastaan jälkikäteen Vevan tukea rahastonhoitajamme Kristiina Hevonojan kautta (puh. 040 765 0527). Yhteydenotot Kristiinaan mielellään tekstiviestein.

Järjestämme VeValaisille yhteisen infotilaisuuden Teamsissa keskiviikkona 19.1. kello 18 mahdollisille osallistujille ja heidän huoltajilleen. Tule linjoille kuulemaan, mistä siinä Kajossa on oikein kyse ja miten leiriin kannattaa varautua. Illan aikana on myös mahdollista esittää kysymyksiä. Infoa pitämässä leirilippukunnan aikuisista Soila ja Jenni. Mukaan pääset tällä linkillä. Lisää tietoa ja ilmoittauttautumisohjeet löydät Kajon verkkosivuilta https://kajo2022.fi/